Bodrogolaszi

Energetikai fejlesztés

Energetikai fejlesztés Bodrogolasziban

21,5 kW-os napelemes rendszer telepítése valósulhatott meg Bodrogolasziban a Széchenyi 2020 program keretében

Bodrogolaszi Község Önkormányzata a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2014-4.10.0/N azonosítójú pályázati konstrukciójának segítségével napelemes rendszert telepített annak érdekében, hogy a polgármesteri hivatal, iskola és az óvoda villamos energiafogyasztásának nagy része megújuló energiából származzon, ezáltal hozzájáruljon a környezetvédelemhez, valamint a működési költségeit is csökkenteni tudja.

Bodrogolaszi Község Önkormányzata 2015 májusában 16,13 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól, mint pályázati Közreműködő Szervezettől.

 

A fejlesztés eredményeként az üzembe helyezésre került 21,5 kW teljesítményű napelemes rendszer összesen évente 22000 KWh áramot fog termelni, mellyel az önkormányzat jelentős villamos energia megtakarítást tud elérni, valamint éves szinten Bodrogolaszi Község Önkormányzata 20,38 tonnával képes csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósulhatott meg.

 

Idősek estje

Az Idősek Estjét 2013. december 14-én 14 órai kezdettel tartjuk.

Helyszín: Zempléni Általános Iskola

Bodrogolaszi, Rákóczi u. 1.

 

Szeretettel várjuk településünk szép korú lakóit.

 

Kovács József sk.

polgármester

 

Itthon vagy Bodrogolasziban

 

Sportfejlesztés Olasziban

Bodrogolaszi település a társadalmi-gazdasági szempontból elmaradott települések jegyzékében szerepel, a Sárospataki Kistérségben, mely kistérség halmozottan hátrányos helyzetben van. Az 1996-ban alakult alakult Sportegyesület csak igen csekély mértékben tud az önkormányzat támogatására számítani, ennek ellenére mindent megtesz a működőképesség fenntartása érdekében, hiszen a településünkön élő fiatalok számára nincs más sportolási lehetőség.

 

Bővebben...

 

Az olaszi foci támogatása

Bővebben...

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 16